Бернардо: Роналдо печели всяка тренировка


И. Ангелов

Бернардо: Роналдо печели всяка тренировка

Кристиано Роналдо може и да навърши 35 години през февруари, но според съотборника му от националния отбор на Португалия Бернардо Силва, той не е изгубил нищо от желанието си да продължи да печели трофеи и индивидуални отличия. 

"Аз мисля, че това, което го прави велик, е манталитетът му. Той е на 35 години, но вече над 15 години играе на най-високо ниво и не се уморява. Той винаги иска още. 

"Той иска да спечели още Шампионски лиги, още титли с Португалия, още първенства, повече индивидуални трофеи, повече голове. Това е нещо, с което дразни останалите, по някакъв начин, дори в тренировките. Играете и е 1:1. Мениджърът казва, че който вкара - печели, и винаги това е той. Не виждате това само в мачовете, а и на тренировки. Винаги той вкарва важните голове. Аз мисля, че това го прави специален, да е там в най-важните моменти."

Силва коментира и периодът на карантина в Манчестър Сити:

"Аз се прибрах в Португалия за месец и прекарах време с близките ми приятели и семейството. Това беше ужасна ситуация, но беше много добре да починем и да можем да сме заедно. Всеки ден започнах да готвя и станах много добър в това. Започнах да уча да свиря на пиано в тази ситуация, защото имам много свободно време. Започнах да чета - обичам да чета и да пиша. Трябва да намериш какво да правиш когато имаш свободно време."

  Сподели
133