Меси носи победата на Бразилия в контрола срещу Бразилия


FUTBOL-TV

Меси носи победата на Бразилия в контрола срещу Бразилия

В очаквана с голямо нетърпение контролна среща в Саудитска Арабия - Аржентина победи Бразилия с 1:0. В герой за аржентинците се превърна Лео Меси, който отбеляза единственото попадение. Двубоят обаче не бе чак толкова интересен, за жалост на феновете по трибуните.

в 9-ата минута Боби Фирмино бе съборен от Паредес в наказателното поле и реферът отсъди дузпа за "златистите". Зад топката застана Жесус, но неговият удар бе кошмарен и топката профуча покрай гредата.

Четири минути след това Меси спечели дузпа в другия край на терена за своя тим, след като беше препънат от Алекс Сандро. Капитанът се нае с изпълнението, но подобно на Жезус не се разписа. Вратарят Алисон парира, но при добавката Лео нямаше как да сгреши - 1:0.

В 37-ата минута Данило бе близо до това да изравни, но стражът на аржентинците направи брилянтно спасяване. След почивката бе скучно, като в 66-ата минута бе едно по-интересните положения. Меси стреля от фаул, но Алисон спаси. Десетина минути след това стражът на Ливърпул хвана удар и на Передес и така резултатът се запази.

  Сподели
134