Саутгейт доволен от младите си звезди


И. Ангелов

Саутгейт доволен от младите си звезди

Мендижърът на Англия Гарет Саутгейт обяви, че е доволен от младите имена в състава, като той настоя, че те няма да са в тима за фон на останалите, които играят. Мейсън Маунт стана поредният дебютант за Саутгейт във вчерашната победа с 4:0 над България. Той бе последван от 19-годишния Санчо, който се появи като резерва след дебюта си октомври, като и Деклан Райс от Уест Хем изигра цял мач - негов 4-ти в кариерата.

"Аз мисля, че е най-важното да покажем, че не ги използваме за фон. Те са там, защото заслужават да са там. Мейсън с представянията си за клуба този сезон, и с тренировките за нас сега, а и когато получи шанс за изява - той доказва, че е заплаха за титулярите.

"Това е много добре за нас, защото ние знаем, че най-добрите години за тези момчета ще дойдат след 3, 4 или 5 сезона. Трябва да балансираме добре, да печелим мачове, но и да включваме постепенно тези играчи в тима. Но английските фенове трябва да се вълнуват много когато виждат него и Санчо да влизат, заради влиянието, което вече имат. Ние обичаме работата с тях."

  Сподели
189