Саутгейт: Дузпата на Пикфорд? Много вратари имат добра техника


Н. Гавазов

Саутгейт: Дузпата на Пикфорд? Много вратари имат добра техника

Старши-треньорът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт даде коментар, след като спечели мача за 3-то място на Лигата на нациите със Швейцария.

"Бяхме добре подготвени за дузпите, говорихме за това с играчите. За всички е чудесно, когато такава упорита работа се възнаграждава.

Заслужавахме да спечелим този мач, ако вземем предвид всичките си шансове и удари в рамките на вратата.  Наистина ми хареса реакцията на провала в полуфинала и няколко наистина добри разговора през последните дни.

Получавам енергия от целия си мой щаб  и всички играчи. Това е просто фантастичен отбор - можете да го видите в психологията, която демонстрирахме за 120 минути. Но ние трябва да продължим да се подобряваме и няма да спрем, докато не постигнем това, което искаме.

Дузпата на Пикфорд? Мисля, че много вратари имат много добра техника. Те постоянно тренират подобни техники.  Знаете, че всичко се изсипва върху главата на треньора, ако нещата се развият лошо. Затова беше хубаво да се види, че ударът бе изпълнен по този начин", заяви Саутгейт.

  Сподели
443