Рууни: Кейн ще подобри рекорда ми


Н. Гавазов

Рууни: Кейн ще подобри рекорда ми

Уейн Руни коментира своето последно участие за националния отбор на Англия, което нападателят записа в снощния приятелски мач със САЩ. "Трите лъва" победиха съперника си с 3:0, а най-добрия голмайстор в историята на националния отбор на Англия се появи от пейката и така записа своя 120-и мач за "Трите Лъва".

"Дълго ще помня този момент - да бъда на "Уембли“, пред нашите фенове, които бяха страхотни и ме посрещнаха невероятно. Това се случва за първи път и се надявам, че следващите години и други играчи ще изпитат това, което изпитах аз и ще бъдат уважени за кариерата си в националния отбор. Страхотно е, че бях с момчетата през тези дни. За съжаление не успях да вкарам, но въпреки това играхме отлично и това е прекрасен начин да завърша кариерата си за националния отбор.

Това е забележителен колектив от млади играчи, които са изправени пред ярко бъдеще, убеден съм в това. те са близо до това да донесат трофей в Англия. Ще ги подкрепям.

Още преди мача помолих Хари Кейн да ми даде наградата за голмайстор на националния отбор, защото вярвам, че той ще подобри моят голов рекорд. И се надявам, че аз ще му връча наградата след десет години", заяви  Рууни.

  Сподели
407