Кейн: Нивото ми не е понижено


И. Ангелов

Кейн: Нивото ми не е понижено

Капитанът на Англия Хари Кейн вярва, че все още играе на най-високо ниво въпреки факта, че в последните шест срещи за родината той няма вкаран гол. За последно нападателят вкара срещу Колумбия в осминафиналната фаза на Световната купа.

"Беше тежко след Световното, не получих много почивка, но мисля, че се справих добре с това. Останах във форма и здрав. Това беше основният приоритет преди старта на сезона. Сега градя над това и се надявам през зимата да напредна. Поставил съм стандарт за себе си и искам да достигна този стандарт винаги когато играя. Не мисля, че играта ми се е влошила.

"Когато си поставил летвата високо и се представиш малко под нивото, хората започват да говорят. Така е в тази игра. Сега съм достатъчно опитен за да знам това да не ми влияе. Аз просто оставам концентриран над работата си. Във Висшата лига съм втори в реализаторите и бих искал да вкарвам и за Англия. Но като нападател имаш периоди, когато понякога целиш греда, а друг път топката се удря в петата ти и намира мрежата, както стана срещу Панама."

  Сподели
432