Юнайтед вади 29 милиона за Снайдер


Н. Гавазов

Юнайтед вади 29 милиона за Снайдер

Английският гранд, Манчестър Юнайтед, е предложил 29 милиона паунда за холандската звезда Уесли Снайдер, и е готов също така да се бори с градския си съперник - Манчестър Сити, за съотборника му в Интер, Марио Балотели, съобщава новината Daily Mail.

Италианските шампиони били готови да изслушат всички предложения за тъмнокожия си нападател, но са категоричени, че не възнамеряват да се разделят с Уесли Снайдер.
Агентът на холандеца, Сьорен Лерби, споделил, че преговорите с Интер за преподписването на договора му са предвидени за след края на Световното първенство, на което Холандия ще играе финал в неделя срещу Испания. Италианският гранд се надява да задържи Снайдер на "Джузепе Меаца" до 2015 година.

Юнайтед обаче направи първия си ход, който бе потвърден от президента на "нерадзурите", Масимо Морати:

"Интерес от страна на Юнайтед към Снайдер наистина има, но няма да ни изкушат да го продадем. Следя изявите му на световнтоо първенство и мисля, че ще правя това и в Интер в следващите няколко години. Все още не съм получил нито една добра оферта за някой от играчите ми. Ще видим какво ще стане", заяви Морати на официалният сайт на Интер.

Морати обяви огромна цена от 30 милиона паунда за Марио Балотели в отговор на интерес от страна на Манчестър Сити и от Интер разкриха, че "червените дяволи" са готови да се борят с градския си съперник за 19-годишния футболист.

Техническият директор на италианците, Марко Бранка, заяви, че Юнайтед проявява интерес към Балотели, но все още няма нищо конкретно.

Междувременно от Юнайтед отхвърлиха вчерашните спекулации на , El Mundo Deportivo, че Патрис Евра ще напусне "Од Трафорд", за да заиграе в Ювентус или Барселона.

 

  Сподели
135