Бразилия и Аржентина с победи в контроли (видео)


В. Мухарски

Бразилия и Аржентина с победи в контроли (видео)

Бразилия записа класически успех с 3:0 при визитата си на Русия в приятелска среща, играна на стадион “Лужники" в Москва. "Златистите" бяха без контузения Неймар, но въпреки това те нямаха проблеми да се справят с днешния си съперник.

И трите попадения паднаха след почивката, когато точни бяха Жоао Миранда (47), Филипе Коутиньо (62) и Паулиньо (67). Така момчетата на Тите демонстрираха класа на една от основните арени на Мондиал 2018.

В друга интересна контрола, играна тази вечер Аржентина се наложи с 2:0 над Италия. Силен мач направи ветеранът Джиджи Буфон, който спаси куп положения и помогна на отбора си да не запише по-неприятна загуба. Иначе головете паднаха в последните 15 минути на двубоя.

В 76-ата минута аржентинците се възползваха от грешка на Жоржиньо. Ло Селсо размени подаване с Евер Банега, като за халфа на Севиля се отвори отлична възможност за изстрел и да даде аванс на своя тим. "Гаучосите" нанесоха своя удар в самия край, когато имаха числено превъзходство в полето на съперника. Гонзало Игуаин продължи за Ланзини, който с безпощаден шут матира италианците, фиксирайки крайния резултат.

Иначе голямата звезда на Аржентина Лионел Меси има лека контузия и не се появи в игра на стадиона на Манчестър Сити.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
426