Торес ще обмисли бъдещето си след края на Мондиала


П. Пенков

Торес ще обмисли бъдещето си след края на Мондиала

Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес сподели, че ще проведе разговори с ръководството на английския клуб относно бъдещето си след края на Световното първенство в Южна Африка. Въпреки слабото му представяне на Мондиала, Торес има перфектна статистика с червената фланелка в Англия, като е отбелязал общо 56 гола в 79 мача, след като се присъедини към мърсисайдци пред лятото на 2007 година.

Въпреки сериозният интерес на Челси към нападателя на Ливърпул от клуба остават решени, че няма да се разделят със звездата си, въпреки лошото им представяне през изминалия сезон, когато тима завърши на седмата позиция и няма да играе в Шампионската лига през идната кампания. Пред El Mundo Deportivo Торес потвърди, че ще решава бъдещето си след края на Мондиала.

"Вероятно ще проведа разговори с ръководството на Ливърпул след края на Мондиала, където ще обсъдим състоянието на отбора и бъдещето му и задължително ще се срещна с новия треньор," сподели Торес. "Но има време за да свърша това. Първо искам да приключа Мондиала, след което да отида на почивка, след като не съм бил на такава от 3 години насам, да си отпочина и след това ще говорим," добави нападателят.

  Сподели
154