Вратарят на Бърнли: Искам да се докажа за Англия


П. Пенков

Вратарят на Бърнли: Искам да се докажа за Англия

Вратарят на Бърнли Ник Поуп заяви, че е решен да покаже възможностите си по време на срещите с националния отбор на Англия. В началото на сезона Поуп беше оставен на резервната скамейка за Бърнли, но след като Том Хийтън получи травма, 25-годишния страж не пропусна да се възползва от шанса си и записа 27 двубоя с фланелката на клуба. 

В момента младият вратар на Бърнли не е сред евентуалните фаворити на Гарет Саутгейт за предстоящото Световно първенство, но самия Поуп не пропусна да сподели, че "все още нищо не е решено", докато Саутгейт не публикува официално имената на неговите избраници. 

"Ако не бях част от състава, то трябваше да съм аутсайдер за Световното първенство. Трябва да се докажа в този момент. Тук съм да се забавлявам и да покажа на какво съм способен. Във футбола е много важно да изпитваш глад за самодоказване. На Светоното първенство ще има само един вратар. Остават 8 двубоя до края на сезона във Висшата лига, така че всичко зависи от индивидуалното представяне," сподели Поуп по време на пресконференция. 

  Сподели
219