Шави: Наш коз е, че Мюлер няма да играе


Н. Гавазов

Шави: Наш коз е, че Мюлер няма да играе

Полузащитникът на националния отбор на Испания Шави Ернандес коментира пред AS предстоящата полуфинална среща от Световното първенство по футбол срещу Германия, отбелязвайки, че отсъствието на Томас Мюлер е много добре за неговият отбор и се явява коз в ръцете на "Ла фурия".

"Отборът на Германия се обнови и сега в нея играят много талантливи футболисти, особено в полузащита. Сега това е не толкова атлетичен, колкото талантлив отбор. Мюлер няма да вземе участие в срещата и това е много добре за нас, защото той се намира в отлична форма. Кедира и Швайнштайгер също показват отлична игра, както и Йозил, Подолски и Клозе", заяви испанският национал.

"Германия е отбор срещу който трябва да се трудиш много, защото те оставят да владееш топката и си осигуряват големи пространства както срещу Парагвай. Те действат отлично в контраатака и по фланговете. Ние вече влязохме в историята, но това е недостатъчно за нас. Искаме да идем на финал и да победим. Имаме фантастично поколение играчи и ще се борим да победим. Най-важното е да вкарваме голове и за това ще използваме Давид Вия", завършва Шави.

 

  Сподели
253