Сър Фъргюсън иска Снайдер в Юнайтед


Н. Гавазов

Сър Фъргюсън иска Снайдер в Юнайтед

Мендижърът на Манчестър Юнайтед, Сър Алекс Фъргюсън, е готов да даде 25 милиона паунда, за да си осигури услугите на полузащитника на националния отбор на Холандия и на Интер - Уесли Снайдер, съобщава тази сутрин Daily Mail.

Снайдер е една от големите звезди на Мондиал 2010, чиято
игра и голове помогнаха на холандците да стигнат до 1/2-финалите в надпреварата, където днес се изправят срещу тима на Уругвай в битка за място на големия финал.

И както се предполага, Сър Алекс е започнал задкулисни действия, чието направление е да си осигури подписа на играча, който преди година срещу сумата от 15 милиона евро премина от Реал Мадрид в Интер и помогна на клуба си да завоюва Шампионската лига и да направи златен дубъл в Италия.

Шотландският специалист е споделил с ръководството на "червените дяволи", че Снайдер е играчът, който той иска да има в отбора си през следващия сезон и който трябва да донесе повече голове и въображение в играта на английският гранд.


Освен това, Сър Алекс е наясно, че ще трябва да намери заместници за ветераните си Пол Скоулс и Райн Гигс и Снайдер може да се окaже достоен техен заместник.

 

  Сподели
134