Дунга: Изпитваме огромно уважение към Португалия


Н. Гавазов

Дунга: Изпитваме огромно уважение към Португалия

Старши треньорът на националния отбор на Бразилия Карлос Дунга, анализирайки предстоящият мач с националния отбор на Португалия, отбеляза, че любителите на футбола очакват с нетърпение сблъсъка, съобщава Marca . Също така, бразилският специалист обърна внимание на факта, че освен Италия и други футболни сили могат да си тръгнат след груповата фаза на шампионата.

"За нашият отбор най-важното е да продължим да играем в този дух и да не губим концентрация. Длъжен съм да го кажа, че за играчите на Бразилия е чест да защитават цветовете на националната фланелка. Всички те обичат страната си, отбора си и изгарят от желание да играят за него. Способни са да направят така, че запалянковците ни да забравят лошите игри. Още повече, че феновете ни очакват много от нас", заяви Дунга.

"Срещата с Португалия ще бъде много интересна, още повече, че между нас има много общи неща. Ние изпитваме към съперника си огромно уважение и очакваме равностойна борба. Длъжни сме да започнем с единадесет играчи и да завършим със същото количество. В предишен мач бе изгонен Кака. Той почти не докосна съперника си, но за сметка на това получи много удари. Това не бива да се допуска", завършва старши треньорът на Бразилия.

 

  Сподели
157