Видич: В съблекалнята атмосферата бе мрачна


Н. Гавазов

Видич: В съблекалнята атмосферата бе мрачна

Капитанът на националния отбор на Сърбия Неманя Видич коментира загубата от Австралия, която попречи на неговия отбор да се класира за плейофите на Световното първенство в ЮАР. Както е известно, сърбите загубиха с 1:2 и останаха последни в групата. Според защитника, всички са разочаровани от резултата и атмосферата е била мрачна в съблекалнята.

„В съблекалнята цареше много мрачна атмосфера. Допуснахме да загубим от съперник, който може да победим винаги. Те спечелиха обаче, защото бяха по-агресивни. Разочаровани сме. Много сме разочаровани всички, защото заслужаваме да се класираме за плейофите на първенството. Особено обидно е, че това става след такава блестяща победа над Германия", заяви Видич пред Sky Sports.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Старши треньорът на националния отбор на Сърбия Радомир Антич също даде своя коментар за поражението на отбора с 1:2 от Австралия, което попречи на тима му да продължи в турнира.

„Футболът бе несправедлив към нас, след като във втори мач показваме добра игра. Не мога да обвиня никого от момчетата си, че не са се борили. Необходимостта от победата ни създаде трудности през втората част. Мисля си, че заслужавахме много повече. Имахме възможности за превземане на вратата им, но нямахме успех. На нашия противник пък им провървя, защото те не се нуждаеха от никакъв резултат. Това е. Но мисля, че оставяме тук добри впечатления, а какво ще е бъдещето ми - ще видим", заяви Антич пред Sportske.

 

  Сподели
160