Марадона: Които не ни вярваха, трябва да ни се извинят


Н. Гавазов

Марадона: Които не ни вярваха, трябва  да ни се извинят

Старши треньорът на Аржентина Диего Марадона бе изключително доволен от победата на своя отбор срещу Гърция с 2:0, въпреки направените промени в състава преди срещата. Също така той допълни, че тези които критикуваха отбора, сега трябва да имат доблестта да застанат пред момчетата му и да се извинят, че не са им вярвали.

„Ние направихме редица промени в атакуващата линия, но въпреки всичко показахме атакуващ футбол. Радвам се естествено, че преодоляхме групата и то по толкова убедителен начин. Сега нас ни чака Мексико. Добре познавам футбола, който пропагандира Агире, с когото съм общувал когато бе треньор ма Атлетико Мадрид. Но ние ще се постараем да им намерим всички слаби точки и да се възползваме от това", заяви Марадона пред O' Globo.

„В плейофите нямаме право на грешки. Що се отнася за играта ни в групите наистина съм доволен от играта на отделните играчи и целия отбор. Но не съм доволен от съдийството. Къде е фейърплея? Колкото пъти Меси получи топката, толкова пъти го сваляха на земята. Защо съдията остави толкова свободна игра и не показа картони", възмущава се Дон Диего.

„Сега вече искам да се обърна към тези, които не вярваха в Аржентина. Вие трябва да се извините пред играчите, които дадоха всичко от себе си и се появиха като изключителни професионалисти. Ние ще изпълним своя дълг и ще защитаваме честа на аржентинското знаме, и няма да позволим на никой да ни критикува", завършва Марадона.

 

  Сподели
159