Ще успеe ли Парагвай да се наложи над Словакия?


П. Пенков

Ще успеe ли Парагвай да се наложи над Словакия?

Словакия - Парагвай
Стадион: "Фрий Стейт", Блумфонтейн
Дата: 20.06.2010
Час: 14:30
Съдия: Еди Мейли (Сейшелски острови)

Словакия участва за първи път на Световно първенство като независима държава и разбираемо очакванията й не са много високи. Въпреки това, изправена срещу Италия, Парагвай и Нова Зеландия в група F, словаците се надяват да продължат участието си поне до шестнайсетина финалите. Равенството 1:1 срещу кивитата в дебютния им мач беше разочароващ за Владимир Вайс, тъй като през цялото време тима водеше в резултата. Сега Словакия се изправят срещу Парагвай с цел да компенсират изгубената победа. "Черните коне" са опитен тим в международните турнири, но словаците имат качествени играчи, които могат да решат двубоя. Националния селекционер на Словакия Владимир Вайс вероятно ще започне срещата с Мирослав Щох в средата на терена. 20-годишният фуболист се възстанови от контузията си в коляното и ще може да вземе участие днес. Това означава, че Станислав Шестак ще се премести от халфовата линия в нападението на тима и ще си партнира с Роберт Витек.

Парагвай поведе срещу Италия в първия си мач от група F и защатава упорито преднината си, но въпреки усилията им адзурите изравниха и двата тима си поделиха по точка. Както вече споменах Словакия разполага с класни играчи, така че състава на Херадо Мартино ще трябва да се постарае и да покажат по-добра игра, а не тази, която станахме свидетели срещу Италия.
Треньорът на Парагвай Херардо Мартино няма да може да разчита на контузения Джонатан Сантана, но нападателя Роке Санта Крус е възстановен и ще замени Аурелио Торес в нападението на тима.

Изглежда, че двубоя ще бъде от изключително значение и за двата тима, като избирането на победител от тази среща е много трудно. Затова смятам да заложа на равенството.

Прогноза: Словакия - Парагвай 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Словакия:

17 ноември Словакия - Чили 1:2 (Приятелски мач)
03 март Словакия - Норвегия 0:1 (Приятелски мач)
29 май Словакия - Камерун 1:1 (Приятелски мач)
05 юни Словакия - Коста Рика 3:0 (Приятелски мач)
15 юни Нова Зеландия - Словакия 1:1 (СП 2010)

Парагвай:

15 май Парагвай - Северна Корея 1:0 (Приятелски мач)
25 май Ейре - Парагвай 2:1 (Приятелски мач)
30 май Парагвай - Кот д`Ивоар 2:2 (Приятелски мач)
02 юни Гърция - Парагвай 0:2 (Приятелски мач)
14 юни Италия - Парагвай 1:1 (СП 2010)


Досегашни срещи:

Словакия - Парагвай

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
Словакия - 3.75
Равен - 3.20
Парагвай - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153