Давид Вия: Не се страхуваме какво ще стане


Н. Гавазов

Давид Вия: Не се страхуваме какво ще стане

Нападателят на националния отбор на Испания Давид Вия не унива, въпреки загубата на "Ла фурия" от Швейцария с 0:1. Звездата на Барселона смята, че неговият отбор тепърва ще покаже своята истинска сила. Както е известно, в сряда шампионът на Европа, когото мнозина определят като главен кандидат за спечелване на Световната купа, сензационно отстъпи на Швейцария. Независимо от положенията си в мача, испанците не успяха да реализират нито едно.

"Ние не съумяхме да изпълним нашите планове за игра, но продължаваме борбата и не се страхуваме как ще се представим. Очевидно е, че в случай на победи в двете срещи, то ще продължим за плейофите. Загубата вчера показа на какво равнище е шампионата. В същото време това не бе нашият ден. Постарахме се да направим всичко възможно да постигнем целите си, но защитниците им се отбраняваха много добре. Ако трябва да мислим позитивно, поражението се случи в груповата фаза, което не е фатално", заяви Вия.

"Сега трябва да мислим единствено за мача си срещу Хондурас, а всичките ни мисли да са свързани с това, как да победим в двете срещи, които ни остават", завършва нападателят.

 

  Сподели
166