Капело в шок: Ледли Кинг аут за три седмици


Н. Гавазов

Капело в шок: Ледли Кинг аут за три седмици

Кризата в защитната линия на Англия се задълбочава още повече, след като стана ясно, че Ледли Кинг ще пропусне останалата част от Световното първенство в Южна Африка заради травма в слабините, получена в срещата на "Трите лъва" срещу САЩ в събота. Както е известно, по-рано Капело остана без Фърдинанд, който получи травма при сблъсък по време на тренировка с Емил Хески, а ето, че сега медицинският щаб на Англия потвърди, че за около три седмици извън строя остава и Кинг.

Защитникът на Тотнъм почувствал болки още в самото начало на мача и на почивката бе заменен с Карагър. В перспектива след три седмици "Трите лъва" могат да играят полуфинал и тогава Кинг може да вземе участие на финала, ако разбира се англичаните се доберат до него.

"Това се случи след като Джерард откри резултата. Той се обърна към мен и каза, че изпитва големи болки. Не зная колко време няма да го има, но явно изпитва проблеми. Вместо него влезе Карагър и игра добре, но докато в Ледли бе на терена взаимодействието между нас бе чудесно", заяви Тери по повод контузията на Кинг.

Следващия мач на Англия е в петък срещу Алжир, и съдейки по всичко, именно Карагър ще започне като титуляр.

 

  Сподели
176