Стивън Джерард вдъхновен от Юсейн Болт


П. Пенков

Стивън Джерард вдъхновен от Юсейн Болт

Стивън Джерард сподели, че съвременния футбол се нуждае от скоростта на Юсейн Болт, но е разочарован от това, че най-бързия човек на планетата е фен на Манчестър Юнайтед. Както знаете атлета от Ямайка държи световния рекорд на 100 и 200 метра, а през 2009 година заяви на Кристиано Роналдо, че трябва да показва малко повече агресия на терена. Въпреки това, че Болт е фен на Юнайтед той е поискал от Стиви Джи фланелка с неговия подпис. "Чух, че Болт е голям почитател на футбола, което ме радва," сподели Джерард пред "The Sun".

"Разочарован съм, че не притежавам скоростта му. Жалко, че е фен на Манчестър Юнайтед. Искаше ми се да го поканя на някоя от нашите тренировки, когато беше в Англия. Въпреки това той си остава най-добрият в света и се радвам на постиженията му."

Болт заяви, че въпреки да е фен на Юнайтед, той оценява големите играчи като Джерад независимо за кой клуб играят те. "Стивън Джерард е един от любимите ми играчи в света. Той е силен фуболист, пълен с енергия и вкарва прекрасни голове. Винаги съм желал да им негова фланелка в колекцията ми," заяви Юсейн Болт.

  Сподели
164