Дел Боске: Възстановяването на Торес върви по план


Н. Гавазов

Дел Боске: Възстановяването на Торес върви по план

Старши треньорът на националния отбор на Испания Висенте дел Боске заяви, че днес ще реши окончателно дали да пусне Торес срещу Полша. Както е известно, „Ел Ниньо" продължава своето възстановяване от травмата на коляното, която получи през април. Преди срещите със Саудитска Арабия и Южна Корея звездният нападател тренира в състава на „Ла фурия" и дори взе участие в двустранните мачове вътре в тима.

Приятелската среща с поляците е заключителната среща преди началото на Световното първенство в ЮАР, но Висенте дел Боске все още не знае да пусне ли Торес или да го остави на пейката.

„Възстановяването му върви съгласно плановете на докторите, но решението дали да играе срещу Полша ще вземем във вторник. Ние го наблюдавахме постоянно в последната тренировка, но също така ще послушаме какво ще ни кажат от медицинския екип. Ако всичко е наред, то тогава той ще играе, ако ли не - ние няма да пришпорваме събитията. Имаме в резерв още време, за да влезе той напълно във форма", цитира официалният сайт на „Ла фурия" думите на Висенте дел Боске.

 

  Сподели
197