Дел Боске не мисли за директните елиминации на Мондиала


.

Дел Боске не мисли за директните елиминации на Мондиала

Националният селекционер на Испания Висенте дел Боске настоя, че не гледа в бъдещето и по точно извън груповата фаза на Световното първенство в ЮАР това лято. Той заяви, че Испания не трябва да подценява конкурентите си в първия кръг на Мондиала. Докато се подготвяха за първата си контролна среща срещу Саудитска Арабия, от Червената фурия заявиха, че всичко върви по-добре от очакваното, но сподели, че една евентуална увереност би довела Испания до провал.

"Не мисля за бъдещето след Хондурас, Чили и Швейцария. Нашата цел е да спечелим максимално повече точки, но ключа към успеха не се крие в подценяването на противниците ни. Увереността е една от причините за провал. Кой си мислише, че Капо Верде ще направи нулево равенство срещу Португалия преди няколко дена," сподели дел Боске пред "AS".

"Впечатлен съм от представянето на играчите ни по време на първата ни тренирвока. След тежкият сезон, не смятах, че ще имат сили да играят толкова добре. Всичко върви по-добре от очакваното, включвайки физическото състояние на контузените ни играчи," добави националният селекционер на Испания.

  Сподели
24