Кейхил: Стоунс ще постигне каквото поиска


И. Ангелов

Кейхил: Стоунс ще постигне каквото поиска

Английският национал и партньор на Джон Стоунс в защитата на Англия Гари Кейхил е уверен, че централният бранител може да се справи с всичките критики, които получава напоследък и да направи успешна кариера. Кейхил и Стоунс помогнаха за сухата мрежа в победата над Шотландия с 3:0 в последната среща на тима, но 22-годишният имаше слаби моменти:

"Потенциалът е там и той може да направи каквото пожелае. Няма причина кариерата му да не продължи точно както той пожелае. Той е един различен играч и мисля, че всички виждаме качеството му. Той е страхотно момче извън терена, мисля, че и личността е от значение. Дали става дума за момче, което би приело съветите на хората? Дали той опитва да възприеме всяка дума от околните? Определено, да.

"Отново, за характера му - чувствам, че той е човек, който може да се справи с критиките, той е наясно с това. Може да се учи от грешките си и вижда какво прави добре, което е повече от това, което греши. Той прави много добри неща и за Манчестър Сити и очевидно там имат високо мнение за него. Той ще расте и ще събере увереност, очевидно и мениджърът му вярва. Когато мениджърът и колегите ти вярват, поемаш критиката с високо вдигната глава и продължаваш. Всичко ще е наред." 

  Сподели
189