Уругвай с трудна победа, Колумбия с реми - резултати от световните квалификации


FUTBOL-TV

Уругвай с трудна победа, Колумбия с реми - резултати от световните квалификации

Колумбия и Чили завършиха 0:0 в среща от 11-ия кръг на световните квалификации в Зона Южна Америка. След ремито колумбийците събраха 18 точки и вървят трети във временното класиране. В следващите си двубои Колумбия гостува на Аржентина, а Чили приема Уругвай.

В друга среща от квалификациите - Венецуела разгроми с 5:0 Боливия у дома. С хеттрик за успеха се отчете Мартинес, а по един гол добавиха Куфати и Отеро.

Перу също се поздрави с разгромна победа като гост на Парагвай. Кристиан Риверос бе точен в 10-ата минута, а в началото на втората част домакините изравниха чрез Кристиан Рамос. Интрига имаше до попаденията на Едисон Флорес и Кристиан Куева, а Кристиан Бенитес си отбеляза автогол в края за шок на феновете по трибуните.

Уругвай от своя страна записа победа при домакинството си на Еквадор - 2:1. Себастиан Коатес откри в 12-ата минута, а малко преди почивката двата тима си размениха по един гол. Фелипе Кайседо изравни в 45-ата минута, но в ответната атака Диего Ролан оформи крайния резултат. След почивката атаки имаше и към двете врати, но в крайна сметка до нов гол така и не се стигна.

  Сподели
106