Англия без Рууни и без голове срещу Словения (видео)


И. Ангелов

Англия без Рууни и без голове срещу Словения (видео)

Англия наруши перфектния си рекорд от победи срещу Словения с нулево равенство на гости в Любляна днес. Любопитна новина беше, че капитанът на гостите Уейн Рууни загуби мястото си за новия наставник Гарет Саутгейт, който предаде лентата на Джордан Хендерсън. 

Срещата започна по-добре за домакините, които заслужаваха да водят в 10-ата минута след добро положение пред Бежак и Куртич, който нацели гредата при добавката. В 23-ата минута Уолкът отговори с удар от далеч по вратата на Облак, но топката премина над целта. До почивката двата тима не създадоха много опасни положения.

Втората част отново започна силно за Словения, като Форстър бе принуден на няколко пъти да спасява вратата си за по-малко от 5 минути. Гостите така и не създаваха много положения и разчитаха на удари от далечна дистанция. В края на срещата Саутгейт представи Рууни и Рашфорд в игра за Али и Стъридж, като англичаните започнаха и да приближават вратата на противника. Освен един удар на Рууни от границата на наказателното поле обаче повече не беше създадено. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
95