Анонс на по-интересните срещи от Лига Европа


И. Ангелов

Анонс на по-интересните срещи от Лига Европа

Астерас - Тотнъм
Стадион: "Теодорос Колокотронис", Триполи
Дата: 06.11.2014 г.
Час: 20:00 

Тотнъм изглежда може да разчита до края на своя млад талисман в Лига Европа - Хари Кейн, младокът може да изведе за първи път като титуляр на върха на атаката лондончани за победата. 21-годишният има 9 гола в 13-те си срещи в кампанията този сезон, и сега се очаква той вече да започне да получава стартове в мачовете.

В неделя Кейн се появи като резерва срещу Астън Вила, и вкара решаващ пряк-свободен удар в последната секунда за победата с 2:1. По-рано през сезона, именно срещу Астерас, Кейн реализира хетрик за победата в Лондон. 

В трета група на Лига Европа, Тотнъм води, но е равен по точки с втория - Бешикташ (5), а трети е Астерас с точка по-малко. Последен е Партизан Белград с една точка.

След безпроблемната победа с 5:1 в Англия, сега не се очаква нищо по-малко от повторение на видяното, но на гости. Шпорите вече водят Бешикташ по голова разлика, а се очаква този факт да се затвърди този кръг. Ако англичани успеят да победят обаче, те ще са първия отбор с победа на гости на Астерас тази година. Загубата на "Уайт Харт Лейн" е единствената за Астерас в последните им 11 мача.

Прогноза: Астерас - Тотнъм 1:3

 

Сент Етиен - Интер
Стадион: Стад "Жофроа-Гишар"
Дата: 06.11.2014 г.
Час: 20:00

До момента след трите кръга на седма група в Лига Европа, нещата са доста завързани. Интер води с 4 точки на своя опонент и е лидер в групата, след две победи и нулево равенство в Италия срещу Сент Етиен.

Домакините имат нужда от добър резултат след трите си равенства до момента, защото ако Карабах успее да победи отново Днипро, Сент Етиен ще изостане на 4 точки от азербайджанци.

Ситуацията за гостите от Италия е тежка, и именно от това може да се възползва френския тим. Кампаняро, Джонатан, М'Вила, Освалдо, Д'Амброзио, Нагатомо и Гуарин са аут с различни травми, докато само Франсоа Клер пропуска за домакините.

Очаква се Мадзари да бъде уволнен при разочароващ резултат, но убедително представяне във Франция може да запази мястото му поне до уикенда в Серия А. С толкова много заложено на карта, очаква ни изнервен двубой.

Прогноза: Сент Етиен - Интер 1:2 

 

 

Евертън - Лил
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 06.11.2014 г.
Час: 22:05

В момента Евертън е на върха в осма група на Лига Европа, като няма загуба след първите 3 кръга. "Карамелите" взеха само една победа в тези мачове, но пък това може да се разглежда като успех, защото гостуванията в Русия и Франция определено не бяха леки. Целта е продължаване на добрата форма в Европа.

Лил, както и своя опонент, няма загуба в състезанието, но във всеки един кръг успя да постигне равенства. Френският отбор в момента се намира на лоша поредица от мачове - 6 без победа, като би искал да прекрати този тренд, дори срещу голям опонент като този.

За домакините аут са Миралас, Стоунс и Коне, като Овиедо е поставен под въпрос. Само Маркос Лопес и Джонатан Делаплаче липсват за Рене Жирар.

Прогноза: Евертън - Лил 2:1

 

Прогнози от останалите срещи очаквайте по-късно...

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
220