Валенсия ще се справи със Суонзи на Местая


П. Пенков

Валенсия ще се справи със Суонзи на Местая

Валенсия - Суонзи
Стадион: "Местая", Валенсия
Дата: 19.09.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Серж Гуимени (Белгия)


Отборът на Валенсия ще се опита да започне с успех участието си в груповата фаза на Лига европа, след като в четвъртък приема Суонзи Сити на "Местая" в мач от група А. Миналия сезон "прилепите" успяха да достигнат елиминационната фаза в Шампионска лига, където обаче загубиха от Пари Сен Жермен. През този сезон обаче испанския тим ще трябва да вземе участие във втория по качество европейски клубен турнир, след като завърши едва на петото място в Примера дивисион. Суонзи Сити пък спечелиха правото си да играят в турнира, след като спечелиха Купата на Лигата в Англия през миналата кампания. Въпреки това, това ще бъде първия път, когато тези два отбора се срещат помежду си, а и първи, в който Суонзи се изправя въобще срещу испанския тим.

Съставът на Михаел Лаудруп няма нито една победа в последните си 6 европейски участия, докато Валенсия не е печелиха в мач в европейските турнири през настоящата година. Домакините "влизат" в този мач, след като през уикенда претърпяха загуба с 3:1 от Реал Бетис, резултат, който ги изпрати на далечната 16-та позиция във временното класиране. Гостите пък записаха резултатно равенство 2:2 у дома срещу лидера Ливърпул в понеделник вечер.

Валенсия няма проблеми с новоконтузени футболисти, като вероятно мениджърът им ще заложи на същите футболисти, които загубиха от Реал Бетис. Серхио Каналес и Андрес Гуардадо въпреки това се очаква да се борят за стартови позиции. Суонзи Сити пък се очаква отново да заложи на Джонджо Шелви, който се представи изненадващо добре срещу Ливърпул. Де Гузман се очаква да излезе титуляр при отъствието на Нейтън Дайер, докато Бен Дейвис се очаква да бъде предпочетен на левия фланг пред Нийл Тейлър.

Прогноза: Валенсия - Суонзи Сити 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Валенсия:

07 август Евертън - Валенсия 0:1 (Приятелска среща)
18 август Валенсия - Малага 1:0 (Примера)
24 август Еспаньол - Валенсия 3:1 (Примера)
01 септември Валенсия - Барселона 2:3 (Примера)
15 септември Бетис - Валенсия 3:1 (Примера)

Суонзи:

22 август Суонзи - Петролул 5:1 (Лига Европа)
25 август Тотнъм - Суонзи 1:0 (Висша лига)
29 август Петролул - Суонзи 2:1 (Лига Европа)
01 септември Уест Бромич - Суонзи 0:2 (Висша лига)
16 септември Суонзи - Ливърпул 2:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Валенсия - Суонзи

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
Валенсия - 1.80
Равен - 3.60
Суонзи - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
350