Партизан ще свали Интер на земята


А. Йорданов

Партизан ще свали Интер на земята

Партизан - Интер
Стадион: "Партизан", Белград
Дата: 08.11.2012г.
Час: 22:05
Съдия: Дуарте Гомес (Португалия)

Отборите на Партизан и Интер се изправят един срещу друг в четвъртите си мачове от груповата фаза на Лига Европа. Двата отбора са във форма и със сигурност ще ни предложат хубав мач, който си заслужава да бъде гледан.

Партизан започна много силно новият сезон и в момента клуба се намират на първата позиция с 30 точки, на пред пред кръвния съперник Цървена звезда. Иван Иванов и компания играят фантастично пред новият шампион и заслужено са лидери. В миналият кръг възпитаниците на Владимир Верземович разбиха като гост с 4:0 Раднички Ниш и сега ще се опитат да покосят и Интер. Именно в предходният кръг Партизан загуби от италианците на „Джузепе Меаца" минимално с 1:0.

Отборът на Интер се представя чудесно в последно време и това го показват и резултатите. „Нерадзурите" се намират на втората позиция в Серия „А" с 27 точки от 11 кръга, на една зад лидерът Ювентус. Момчетата на Андреа Страмачони разбихра „бианконерите" през изминалия уикенд и по този начин сложиха край на серията им от година и половина без загуба. Иначе в тази среща много силно играха Диего Милито и Естебан Камбиасо. Иначе Интер има две победи и един равен мач в Лига Европа и заема първата позиция в групата. Италианският колос ще се опита да спечели и утрешната среща, но въпреки и това да не се случи няма да е кой знае каква трагедия за клуба от Милано.

Домакините нямат фуболисти с травми и ще излязат с най - доброто. Атаката ще бъде водена от Митрович, а зад него ще действа Илич.

Очаква се в тази среща Интер да излезе с част от резервите си, предвид тежкия сезон, който предстои на тима. Валтер Самуел и Ранокиа ще няма да пътуват за Белград, тъй като са с травми и ще почиват около три седмици. Това напрактика означава, че в защита ще се върне Камбиасо. Полузащитникът Уесли Снайдер също е аут, но „нерадзурите" много пъти доказаха, че и без него могат да побеждават.

Интересно е, че сърбите не са вкарали гол в противниковата врата повече от 270 минути в Лига Европа. Интер пък поже да се похвали, че няма загуба в последните си пет мача в този турнир. Това ще се промени утре, но двата отбора няма да излъчат победител.

Прогноза: Партизан - Интер 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Партизан:

20 октомври Рад - Партизан 0:1 (Суперлига)
25 октомври Интер - Партизан 1:0 (Лига Европа)
28 октомври Партизан - Нови Пазар 3:1 (Суперлига)
31 октомври Партизан - Борац Чачак 1:2 (Купа на Сърбия)
03 ноември Раднички Ниш - Партизан 0:4 (Суперлига)

Интер:

21 октомври Интер - Катаня 2:0 (Серия А)
25 октомври Интер - Партизан 1:0 (Лига Европа)
28 октомври Болоня - Интер 1:3 (Серия А)
31 октомври Интер - Сампдория 3:2 (Серия А)
03 ноември Ювентус - Интер 1:3 (Серия А)

Досегашни срещи:

Партизан - Интер

5 срещи
0 победи за Партизан
1 равенство
4 победи за Интер
Голова Разлика: 9:2 за Интер

Коефициенти от bet365:
Партизан - 4.50
Равен - 3.40
Интер - 1.83

Коефициенти от Offsidebet:
Партизан - 4.20
Равен - 3.40
Интер - 1.85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
125