Лиеж ще стигнат до равенството в Германия


.

Лиеж ще стигнат до равенството в Германия

Хамбургер - Стандарт Лиеж
Стадион: "Нордбанк Арена", Хамбург
Дата: 01.04.2010
Час: 22:05
Съдия: Мартин Аткинсън (Англия)


Шести в класирането в Бундеслигата, Хамбургер със сигурност не могат да си гарантират отново мястов в Лига Европа през следващата година, така че те ще търсят победата в тази среща със сигурност. Стандарт Лиеж пък се чувстват уверени за мястото си на полуфиналите. Основният мотив за успех на отбора на Бруно Лабадия е рядката възможност да играе европейски финал пред родната си публика, след като стадион на Хамбургер беше избран за финала тази година на 12 май. От клуба със сигурност са развълнувани от тази възможност, а и няма съмнение, че този е основната причина на тима за да играе на това високо ниво. Разбира се, германците, вече изпратиха един белгийски клуб от надпреварата, след като победиха Андерлехт в шестнайсетинафиналите.

Стандарт Лиеж, които бяха елиминирани от Шампионската лига в груповата фаза след като не успя да бележат в домакинските си срещи, но сега се отрки шанс за утреха от тежкият сезон в Португалия, като успеят да направят едно силно представяне в Лига Европа. След като победиха Реб Бул Залцбург с общ резултат 3:2, тогава те направиха нещо като сензация елиминирайки тима на Панатинайкос от надпреварата по доста категоричен начин. След като гърците победиха Рома в двете срещи, но по-късно те бяха победини в Белгия с 3:1. Така решени да продължат напред Стандарт спечели и в реванша с 1:0.

Сега Лиеж ще се опитат да избегнат капаните на своя противник. "Мисля, че ще постигнем едно победно равенство," сподели треньора Доминик Д'Онофорио пред официалният сайт на УЕФА. "Фактът, че Андерлехт бяха в състояние да вкарат четири гола срещу Хамбургер, означава много. Немските отбора са известни с оставянето на много свободно пространство на противниците си, така че ще имаме своите шансове със сигурност." Ето какво каза и треньора на Хамбургер Бруно Лабадиа: "Стандарт Лиеж с отбор от много високо ниво. Те са играли в Шампионската лига, а в последно време успяха да победят два от най-добрите отбори в тази напредвара - Реб Бул Залцбург и Панатинайкос.

Марсел Йенсен и Алйеро Елиа няма да бъдат на разположение на Хамбургер в тази среща. Йорис Матайсен вероятно ще се завърне в съства след като пропусна мача през уикенда заради болки в стомаха. Перуанският нападател Паолу Гуереро е възстановен след като отсъстваше заради контузия в коляното.

В отбора на Стандарт Лиеж - централния защитник Мохамед Сарр е наказан, докато Виктор Рамос няма да бъде на разположение след като е на антибиотици заради вирус. Стивън Дефур е все още аут заради контузия. Аксел Уитсел, Махди Карсела-Гонзалес и Милан Йованович ще се завърнат в отбора след като бяха оставени да почиват в срещата с Шарлеруа. Защитникъ Банджамин Никес не е тренирал от две седмици заради болки в крака. Вероятно мениджъра няма да рискува със здравето му.

Слабата форма на Хамбургер може да се окаже от голямо значение срещу отбор, който в последно време повиши своето самочувствие. Откакто Доминик О'Онофрио пое контрола над белгийците в началото на февруари, е налице съществено подобрение в нивото на отбора. Друго важно нещо, е че Стандарт са добре починали преди този двубой.

Прогноза: Хамбургер - Стандарт Лиеж 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Хамбургер:

11 март Хамбургер - Андерлехт 3:1 (Лига Европа)
14 март Байер Леверкузен - Хамбургер 4:2 (Бундеслига)
18 март Андерлехт - Хамбургер 4:3 (Лига Европа)
21 март Хамбургер - Шалке 04 2:2 (Бундеслига)
28 март Борусия М`гладбах - Хамбургер 1:0 (Бундеслига)

Стандарт Лиеж:

11 март Панатинайкос - Стандарт Лиеж 1:3 (Лига Европа)
14 март Зулте-Варегем - Стандарт Лиеж 1:1 (Лига 1)
18 март Стандарт Лиеж - Панатинайкос 1:0 (Лига Европа)
21 март Стандарт Лиеж - Гент 0:2 (Лига 1)
27 март Стандарт Лиеж - Шарлероа 2:0 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Хамбургер - Стандарт Лиеж

НЕ СА СРЕЩАЛИ ДОСЕГА ПОМЕЖДУ СИ

Коефициенти от bet365:
Хамбургер - 1.50
Равен - 4.00
Стандарт Лиеж - 7.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180