Анонс на последния кръг на Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на последния кръг на Висшата лига

Брентфорд - Нюкасъл Юнайтед 
Стадион: Къмюнити Стейдиъм 
Дата: 19.05.2024 г. 
Час: 18:00 ч. 

Брентфорд спечели 3 от последните 5 кръга и показа подобрение твърде късно в кампанията, макар да осигури следващ сезон. "Пчеличките" нямат поражение в пет поредни домакинства, което е добре за последния кръг пред своя публика срещу наранен съперник.

Нюкасъл все още има шанс за топ 6, но трябва да спечели тук и да се надява Челси да не победи Борнемут. Рекордът на гости за "свраките" обаче не е добър тази година с 11 загуби от 18 и само 2 победи от последните 4. В тима има и много липсващи цял сезон.

Нюкасъл обаче има добър рекорд от 4 поредни победи с Брентфорд. Последните две визити тук бяха спечелени от гостите.

Прогноза: Брентфорд - Нюкасъл Юнайтед 2:2

 

Бърнли - Нотингам Форест 
Стадион: Търф Моор 
Дата: 19.05.2024 г. 
Час: 18:00 ч. 

Бърнли изпадна и ще играе за чест във финалния ден. Последния уикенд тимът на Венсан Компани отстъпи на Тотнъм с 2:1. 

Нотингам е почти гарантирано спасен, освен ако не се случи 12-голово чудо около дъното, и вероятно вече мисли за третия пореден сезон в елита. Нуно Санто бе победен от Челси последно, но в първата среща с Бърнли видяхме 1:1 през септември.

Бърнли има 7 победи от 8 домакинства срещу Нотингам във всички турнири. В елита обаче домакините нямат успех в 17 от последните 19 кръга.

Прогноза: Бърнли - Нотингам Форест 1:1

 

Кристъл Палас - Астън Вила 
Стадион: Селхърст Парк 
Дата: 19.05.2024 г. 
Час: 18:00 ч. 

Напредъка на Кристъл Палас при Оливер Гласнер продължи след нова победа на гости над Уулвс последно. Тимът все още може може да достигне топ 10 ако резултатите се получат за Палас в последния ден.

Астън Вила осигури Шампионска лига във вторник след като Тотнъм загуби от Ман Сити, и сега ще играе за добър финал на сезона. В тима има известни проблеми и може да си позволи и да не даде всичко, като няма да загуби нищо дори при загуба.

Палас спечели 5 от последните 6 кръга. Вила вкара по най-малко 2 гола в 5 от последните 6 кръга.

Прогноза: Кристъл Палас - Астън Вила 3:2

 

Лутън - Фулъм 
Стадион: Кениуърт Роуд 
Дата: 19.05.2024 г. 
Час: 18:00 ч. 

Лутън трябва да спечели тук ако иска да има надежди за оцеляване в последния момент. "Шапкарите" са три точки под Нотингам Форест и имат много по-лоша голова разлика, обаче, което прави задачата им почти невъзможна.

Фулъм не може да пропадне под 14-то място и тимът няма успех в 4 поредни мача. Последно видяхме загуба с 4:0 от шампиона Ман Сити. "Котиджърс" имат и един от най-слабите статистики на гости в дивизията, а и без реална цел могат да направят услуга на противника.

Лутън обаче има доста проблеми с почти 10 липсващи имена. 

Фулъм не загуби в 5 поредни мача от Фулъм. Лутън няма победа в 15 от последните 16 кръга. Домакинската публика все пак може да се зарадва на изненада.

Прогноза: Лутън - Фулъм 1:0

 

Шефилд Юнайтед - Тотнъм
Стадион: Брамал Лейн
Дата: 19.05.2024 г. 
Час: 18:00 ч. 

След загубата с 1:0 от Евертън, Шефилд вече има 6 поредни загуби. "Остриетата" допуснаха до тук цели 101 гола и това е най-неуспешното завръщане във Висшата лига в историята. 

Тотнъм загуби за пети път от последните 6 мача, макар представянето срещу шампиона Ман Сити да бе на високо ниво. Петото място ще бъде гарантирано ако тимът не отстъпи тук. 

Двата отбора имат твърде много проблеми с липсващи имена, като 8 човека липсват за Тотнъм, и 11 за домакините. 

Шефилд загуби 6 поред, а Тотнъм - 5 от последните 6. В тези 5 срещи "шпорите" допуснаха и по най-малко 2 гола. Очакванията са все пак Анге Постекоглу да завърши по-добре срещу последния в таблицата.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Тотнъм 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209