Анонс на някои срещи от 3-я кръг на Лига Европа


Н. Гавазов

Анонс на някои срещи от 3-я кръг на Лига Европа

Интер - Саутхемптън
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 20.10.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Гедиминас Мазейка (Литва)

Чудесен мач за почитателите на залозите с оглед на високите коефициенти в него. Интер е в дъното на група К с 0 точки от двата си мача. Миланци влошиха представянето си и в Серия А, където са без победа в последните си три мача, с две загуби в този период, смъквайки се на 11-то място в класирането.

Саутхемптън е с 4 точки от двата си мача. Като цяло "светците" са в много добра форма - тимът е без загуба в последните си седем срещи, включително в последните си три гостувания, спечелвайки това на Уест Хем.

Интер има 28 мача срещу английски отбори, от които спечели 13 и загуби 11. Италианците у дома записаха 9 победи, 3 равенства и 2 загуби срещу тимове от Англия. Саутхемптън не е играл срещу италиански отбори.

Любопитен мач, в който можем да станем свидетели на всякакви резултати. Статистика, трибуни и букмейкъри сочат победа за Интер, но съветът ни е да потърсим изненадата тук и да заложим на гостите, като резервен вариант е да потърсим двоен шанс.

Прогноза: Интер - Саутхемптън 1:2

 


Слован Либерец - Фиорентина
Стадион: "У Ниси", Либерец
Дата: 20.10.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Сердар Гьозюбуюк (Холандия)

Слован има само една точка, която спечели срещу Карабах, като чехите на два пъти повеждаха, но не успяваха да запазят преднината си. Фиорентина напротив, размаза с 5:1 Карабах и изпусна ПАОК в Солун. "Виолетовите" обаче имат проблеми във вътрешното първенство, където са без победа в последните си три мача и се смъкнаха на 14-то място в класирането.

Също интересен сблъсък. На книга Фиорентина е по-добрият отбор, но последните резултати на италианците в Серия будят тревога и недоумение. Коефициентът за победа на домакините е 4.50 и изкушава, а и вероятно ще се намерят смелчаци, които имат своите основания да използват знак "1". Понякога обаче е по-добре да останем реалисти и нашето мнение е, че Фиорентина ще измъкне победата тук.

Прогноза: Слован - Фиорентина 1:3

 

 

ФК Краснодар - Шалке 04
Стадион: "Кубан", Краснодар
Дата: 20.10.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Марк Клатънбърг (Англия)

Не е случайно, че FUTBOL TV акцентира вниманието на своите читатели върху тези двубои. Поредният мач, който обещава много вълнения, след като съперниците спечелиха предишните си два двубоя. Краснодар победи Залцбург с 1:0 в Австрия, а след това у дома помете с 5:2 лидера в Лига 1 Ница. Шалке 04 пък постигна победа с 1:0 във Франция и с 3:1 над австрийците у дома.

Разликата между двата тима е в представянето във вътрешните първенства. Краснодар е без поражение в последните си 5 мача и е шести в класирането на Висшата лига. Шалке 04 се намира на 16-та позиция в Бундеслигата, в зоната на плейофите и записа 5 загуби в първите си 5 мача. От друга страна "миньорите" спечелиха 4 точки от последните си два двубоя и изглежда, че започват да излизат от кризата.

Логиката сочи победа за домакините, но от друга страна, дали Шалке 04 не си връща загубените позиции? Коефициентът за "1" е 2.30, а за "Х" 3.60. Двоен шанс би ни свършил работа, ако няма възможност за това, по-разумно е да заложим на руския отбор.

Прогноза: Краснодар - Шалке 04 2:1

 


РБ Залцбург - Ница
Стадион: "Ред Бул Арена", Залцбург
Дата: 20.10.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Евгени Арановски (Украйна)

Няма как да пропуснем и тази среща. Вече говорихме за резултатите в квартета и това, което прави впечатление, са лошите резултати на Ница, с оглед на силната игра на французите в Лига 1. Що се отнася до Залцбург, там няма нищо изненадващо, защото класата на австрийците е под тази на Краснодар и на Шалке 04.

Какво да очакваме от Залцбург и Ница утре? Всичко зависи от това, какви ще са приоритетите на съперниците. Подозренията са, че французите ще игнорират турнира, за да хвърлят всичко във вътрешното първенство, още повече, че предстои гостуване на Мец, който има да се доказва пред собствена публика. При това положение може да очакваме експериментален състав на гостите в утрешната среща, а това е предпоставка да заложим на домакините.

Прогноза: Залцбург - Ница 2:1

 

Генк - Атлетик Билбао
Стадион: "Луминус Арена", Генк
Дата: 20.10.2016г.
Час: 22:05
Съдия: Щефан Йоханесон (Швеция)

Генк загуби гостуването си на Рапид Виена с 3:2, но победи с 3:1 хита Сасуоло. Атлетик пък катастрофира в Италия, но победи Рапид. Отново интересен двубой, който всеки уважаващ се почитател на залозите не бива да пропуска. Интересното е, че двата тима подобриха представянето си във вътрешните първенства и може би вече се намират в оптимална форма.

На книга гостите са с по-силен състав и за това букмейкърите предвиждат коефициент 1.9-1.95 за тяхна победа. Но цифрата за равенство в мача е около 3.6, а нашето мнение е, че този висок коефициент напълно заслужава риска.

Прогноза: Генк - Атлетико Билбао 1:1

 


Рома - Аустрия Виена
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 20.10.2016г.
Час: 22:05
Съдия: Владислав Безбородов (Русия)

Два отбора, за които се смята, че ще завършат на първите две места в квартета. Очаквано Рома взе точка в Пилзен, а след това победи с 4:0 Астра у дома си. Освен това "вълците" започнаха да набират скорост и в Серия А, където взеха 6 точки в последните си два мача, побеждавайки Интер и Рома, което ги изкачи на второ място във вътрешното първенство.

Аустрия обаче също набира скорост. Виенчани взеха четири точки от първите си два мача в Лига Европа, а в Бундеслигата постигнаха две победи в последните си две срещи, което изпрати тима в топ 3 на местния шампионат.

Това няма да е лесен мач за Рома, както много фенове предполагат. Италианците са опитен тим, но се очаква Лучано Спалети да заложи на някои от резервите, което ще намали мощта на домакините. Италианците ще се опитат да запишат добро представяне в Лига Европа, но по-вероятно е да хвърлят всичко в Серия А. В тази връзка се очаква по-равностоен сблъсък и може би е разумно да предположим, че Рома няма да спечели мача с повече от един гол разлика.

Прогноза: Рома - Аустрия 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
215