Сто процента слухове


.

Сто процента слухове

Откъде идват неволите на Левски в Шампионската лига, кой е Путко Мафани, как си тръгна Рабех от „Герена" и защо Боби Михайлов закла петел: всичко това ще научите в рубриката „Сто процента слухове" на Futbol - TV.


Рабех си тръгна с псувни

Мароканецът Рабех тегли сочна българска псувня на бившите си шефове, след като подписа с новака в руската Висша лига Анжи. „Сините" успяха да се отърват от скандалния бранител буквално в последния момент, а сделката бе подписана от финансовия шеф Костадин Баждеков.

За трансфера писа дори френския Equipe, описвайки на първа страница, че „българският Левски София се отърва от лошото си момче пробутвайки го на отбор от Русия".

 

Европа не ни иска

България преговаря безуспешно засега за контроли на националният ни отбор по футбол с Русия, Швеция и Хърватия. Както е известно, първият ни отбор изтегли кошмарен жребии за следващите евроквалификации и попадна в една група с Англия, Уелс, Швейцария и Черна гора. Мнозина специалисти ни сочат за аутсайдери, а въпросните страни с които преговаряли босовете на футбола ни, отказали контроли заради плачевното състояние на отбора. Под сурдинка във футболната ни централа се носи мълвата, че резила срещу Кипър дълго щял да тежи като клеймо върху авторитета на националният ни отбор.

 

Вдовица проклела Левски

Босът на Левски Тодор Батков намери ексцентрично обяснение за кризата в клуба, която е факт от близо година насам. Според адвоката, причината „сините" да отпадат злощастно от шампионската лига и да натрупат рекордна поредица от загуби не е в слаба форма на играчите, а заради черна прокоба.

Оказва се, че през лятото на 2009 година един от работниците, които ремонтирали „Георги Аспарухов" е загинал при нещастен случай. Неговата вдовица проклела Левски и така се стигнало до проблемите на шампионите.

„Ние даваме над един милион лева всяка година за поддръжката на стадиона без да се броят консумативите. Само ремонта на игрището ми излезе 1.3 милиона евро. Наложи се дори да копаем тунели. Дори един работник загина докато копаеше тунел откъм сектор „Г" и така се стигна до проклятието над отбора", признава босът на Левски.

 

Шегата на седмицата


Мениджърът на Астън Вила Мартин О'Нийл успял да привлече млад и талантлив чуждестранен футболист и на първата тренировка на отбора се обърнал към него, викайки много силно и накъсвайки думите: „ Пое-маш топ-ката, ата-куваш отля-во и стре-ляш към вра-тата". Момчето се смутило, но изпълнило заръката на специалиста.

На следващата тренировка се повторило абсолютно същото: „ Пое-маш топ-ката, ата-куваш отля-во и стре-ляш към вра-тата". Отново младият талант се смутил и изпълнил бързо заръката на шефа си.

На третата тренировка всичко се повторило по същия начин и тогава момчето вече не издържало и се обърнало към мениджъра си:

„Тренер, аз отлично разбирам английски и знам какво да правя на терена!"

На което О'Нийл му отговорил: „ Успокой се синко, аз тези неща ги казвам на Хески".

 

Оргиите на Путко Мафани

Путко Мафани, който заради особеното си име и неосъщественото преминаване в клуба на Христо Стоичков "Мамелоди Съндаунс" доби уникална популярност в България, е безотказна сексмашина. Именно неустоимото желание постоянно да е в кревата, коства последното работно място на Путко. Той бе уволнен от популярния клуб "Кайзер Чийфс" заради системно участие в оргии, докато отборът бил на лагери.

"Трябваше да си взема тапи за уши, защото от съседната стая виковете можеха да заглушат свръхзвуков самолет - коментира нападателят на "Чийфс" Бен Фостър. Това се случи в хотела при гостуването ни в Мадагаскар. На следващия ден имахме важен мач срещу "Равинала"за Африканската шампионска лига. Сутринта заспах чак към четири и половина,когато мадамите в стаята на Путко очевидно прегракнаха и всичко свърши. Мафани не беше с една, а най-малко с две, но крещяха като цял хор. После едва отлепих очи, за да стана. На мача бях като бит с тояги."

Оплакване от нощните похождения и шума, който се издава от стаята на Путко Мафани, е направил и Крие Игъл. футболистът казал на шефовете си просто да не включват в групата за гостуванията на отбора пресаташето.

"И той, и мацките му крещят, все едно всеки трябва да знае какво се случва в леглото им. Събудиха целия хотел", разкрива Игъл след будна нощ в йоханесбургски хотел.

Путко, който има изключително успешна маркетингова и консултантска агенция, си падал по бели жени. Това разкриват хора от най-близкия му кръг. Понякога забравя въобще за задачите си, ако срещне хубава блондинка. Просто тръгва след нея, докато не се запознае, разказват приятели на Мафани.

Путко беше на крачка от договор с "Мамелоди Съндаунс", където се очакваше да заеме поста на директор на пресцентъра. Работата се разсъхна заради огромните ангажименти, които Мафани има към организационния комитет за световните футболни финали през това лято. Ексцентричният медиен стратег успя да се запознае с нашия треньор Христо Стоичков. Камата дори покани африканеца на изисканото си парти по повод 44-годишния си рожден ден. Путко обаче не успя да присъства и отново заради задачи, свързани с Мондиал 2010.

 

 

Боби Михайлов закла петел за курбан

Курбан за здраве направи преди дни Боби Михайлов. Шефът на БФС закла петел в дома си в елитния столичен квартал „Бояна". На голяма софра той събрал най-близките си роднини. От масата липсвали двамата футболисти - синът Николай, който има ангажименти към Твенте и зетят Живко Миланов.

Повод за решението му са настойчивите съвети на близки и приятели към боса да жертва едно хвъркато за свое здраве. Както е известно, точно на Нова година Боби счупи костица на глезена на крака си и изкара празника в гипс. Той се озова в болница след като се оказа пишман сноубордист. Свидетели на сакатлъка станаха тогава жена му Мария и дъщеря му Елионор.

100% честен съдия

Футболните арбитри често са обвинявани за различни свои отсъждания. Но не толкова често може да се видят рефери, които да играят открито за единия отбор, а след това да възстановят справедливостта. Видео с уникалното решение на арбитъра Алварес Искуердо може да видите по-надолу:

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
756