Агент: Ибра приближава ПСЖ


И. Ангелов

Агент: Ибра приближава ПСЖ

Мино Райола, агентът на Златан Ибрахимович от Милан, се надява нападателят да завърши трансферът си в Парис Сейнт-Жермейн съвсем скоро. След като в събота бе обявен официално трансферът на колегата на Ибра от Милан в ПСЖ, Тиаго Силва, сега от френския тим се надяват на бърза нова сделка.

L'Equipe цитира: "Хората навсякъде ме питат, сделката готова ли е на 90% или на 99%. Но тези въпроси не ме интересуват. Аз виждам така нещата - или има сделка, или не. Няма средно положение."

"Днес нищо не е уговорено. Ще продължим да работим по въпроса. Настоявам на едно нещо: В един контракт няма незначителни детайли."

"Надявам се да направим сделката с ПСЖ. Този уикенд е време за реакция."

Според агента Ибра има интерес в сделката: "Ако Златан има проблем да играе във Франция, нямаше да съм тук от три дни. Харесвам Леонардо, той е страхотен човек, има интересна работа, но не съм тук само, за да пием кафе."

"Златан ще направи Лига 1 много по-интересна, и напускането му ще направи Серия А по-слаба. Когато се махне, почти няма да останат големи играчи в Италия. За мен Златан е най-добрият в света. Toй има душа на победител. Той може да накара един стадион да заблести."

"Toй е мощен и елегантен, има страхотна техника. Дано французите му се насладят. Пристигането в ПСЖ ще е истинско събитие. Обикновено виждаме такова нещо само в Англия."

"Сега това ще стане в Париж, тази страхотна столица. Освен града, ние се интересуваме от проекта на ПСЖ. Това, което се случва там, е вълнуващо."

  Сподели
94