Официално: Луис Суарес ще играе в Барселона


П. Пенков

Официално: Луис Суарес ще играе в Барселона

Официалният сайт на Барселона потвърди новината, която владееше трансферния свят в последните седмици, а именно, че Луис Суарес ще играе в клуба от новия сезон. Сделката се очаква да бъде финализирана през следващата седмица, когато уругваецът ще премине медицински прегледи. Очаква се Суарес да подпише 5-годишен договор с "каталунците", след което ще бъде представен официално пред медиите. 

Междувременно в сайтът на Ливърпул беше публикувано обръщение на Луис Суарес в който той желае да благодари за прекараното време в английски клуб и за страхотните моменти.

"Много е тежко от това, че трябва да напусна Ливърпул и да започна нови предизвикателства в Испания. Аз и моето семейство се влюбихме в този клуб и в този град. Но най-много се влюбих във феновете. Те винаги са подкрепяли мен и моето семейство, така че ние завинаги оставаме фенове на Ливърпул. Надявам всички да разберат защо реших да вземе това решение. Ливърпул се опита всичко, за да ме задържи, но амбицията ми е да се преместя в Испания, където живее и моето семейство. Мисля, че направих това в правилното време," споделя Суарес.

"Желае прекрасно бъдеще на Брендън и клуба. Ливърпул е в добри ръце и съм сигурен, че ще се представят по-добре през новия сезон. Горд съм, че взех участие във връщането му в елита на Англия и Шампионска лига. Отново благодаря за страхотните моменти и спомени. You'll Never Walk Alone." добавя Суарес. 

  Сподели
141