Реал няма да срещне трудности с Малага


П. Пенков

Реал няма да срещне трудности с Малага

Реал Мадрид - Малага
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 19.10.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Айса Гамес


След паузата за световните квалификации, борбата на клубно равнище отново излиза на преден план, като Реал Мадрид - Малага е един от двубоите, които ще ни предостави деветия кръг от Примера дивисион. "Кралския клуб" за момента заема третата позиция в подреждането с актив от 19 спечелени точки, изоставайки на пет от лидерите Атлетико Мадрид и Барселона. Малага пък не започнаха особоено обещаващо новия сезон, като в момента воденият от Берн Шустер състав се намира на 10-та позиция в 10 точки по-малко от "белия балет". Домакините в предстоящия сблъсък изостанаха от първите два отбора в класирането, след като направиха две грешки в последните 5 мача в Ла Лига. В първия от тях те не успяха да стигнат до победата над Виляреал и завършиха наравно 2:2 като гости. В другия пък Реал пък загубия градското дерби с Атлетико, бивайки надигран с минималното 1:0. Като цяло представянето на отбора е задоволително за момента от кампания, имайки предвид, че отбора участва и в груповата фаза на Шампионска лига, където има нелеки съперници в лицето на Галатасарай и Ювентус.
Малага пък не може да се похвали с участие в най-големия европейски клубен турнир, но пък целта на отбора като цяло е друга, а именно оставане в елита на Испания или евентуално участие в турнира Лига Европа през следващия сезон. За момента тима е далеч от тази своя цел, след като в последните си 2 мача успя да вземе само точка. Това бяха равенството срещу Валядолид в шестия кръг и загубата у дома от Осасуна.

Единственият, който със сигурност няма да може да вземе участие за Реал Мадрид срещу Малага е полузащитникът Шаби Алонсо, който все още лекува счупена метатарзална костица. Новото попълнение пък Гарт Бейл се очаква да започне от резервната скамейка, след като в последните 2 седмици лекува разтежение, така че е много вероятно Анхел Ди Мария да се появи като титуляр на негово място. Карим Бензема пък успя да се разпише начело с Франция, така че добрата му форма ще му гарантира сигурно титулярно място срещу Малага.

Колкото до съставът на гостите, единственият отсъстващ от него ще бъде Хосе Мануел Касадо, който все още се възстановява от наранени коленни връзки, като не се знае кога ще може да се появи отново в игра.

Прогноза: Реал Мадрид - Малага 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

22 септември Реал Мадрид - Хетафе 4:1 (Примера)
25 септември Елче - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
28 септември Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 0:1 (Примера)
02 октомври Реал Мадрид - ФК Копенхаген 4:0 (Шампионска лига)
05 октомври Леванте - Реал Мадрид 2:3 (Примера)

Малага:

15 септември Малага - Райо Валекано 5:0 (Примера)
21 септември Реал Сосиедад - Малага 0:0 (Примера)
24 септември Малага - Алмерия 2:0 (Примера)
27 септември Валядолид - Малага 2:2 (Примера)
04 октомври Малага - Осасуна 0:1 (Примера)

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Малага

72 срещи
45 победи за Реал Мадрид
17 равенства
10 победи за Малага
Голова Разлика: 153:76 за Реал Мадрид

Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.20
Равен - 7.00
Малага - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
165