Барса ще търси задължителен успех на Ла Росаледа


П. Пенков

Барса ще търси задължителен успех на Ла Росаледа

Малага - Барселона
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 25.08.2013г.
Час: 22:00
Съдия: Матеу Лаос

Барселона гостува на Малага в неделя от 22:00 часа в двубой от 2-я кръг от испанската Примера дивисион. Съставът на домакините воден от немския специалист Бернд Шурстер не успя да вземе точка през първия кръг от кампания, тъй като претърпя поражение с 1:0 при гостуването си на Валенсия. Като цяло съставът на Малага изглеждаше доста дисциплиниран през миналия уикенд, но му липстваше нападателната мощ, която притежава през миналия сезон под ръководството на Мануел Пелегрини. Факт е, че синьо-белите са загуби 11 от общото 12-те си последни двубоя срещу Барселона във всички турнири, като в 9 от тях двата отбора си отбелязаха повече от 2.5 гола.

За Малага, Бартоломей Павловски може да направи своя дебют в Примера дивисион, след като от Футболната Асоциация на Полша одобриха неговия трансфер. В съставът на Бернд Шустер има само двамата отсъстващи. Това са Велигтон и Флавио Ферейра, които лекуват контузии.

За разлика от съперника си, Барселона започна новия сезон с очакван успех, но с изненадващ резултат, след като "каталунците" надиграха Леванте на собствения си "Камп Ноу" с внушителното 7:0. През седмицата сътавът на Херардо Мартино не получи почивка, както Малага, тъй като трябваше да изиграе първия от общото 2-та си двубоя с Атлетико Мадрид в борба за Суперкупата на Испания. Този път Барса не успя да стигне до успеха, завършвайки наравно 1:1 на "Висенте Калдерон", като изравнителното попадение за тима беше дело на новото попълнение Неймар.

Голямата въпросителна пред Херардо Мартино преди двубоя този уикенда, е дали ще може да разчита на звездата Лионел Меси, който се възстановява от разтежение, което получи по време на сблъсъка с "дюшекчиите". Секс Фабрегас показа добра игра в този двубой, като е много вероятно да получи титулярно място в неделя. Аут за Барселона са Ибрахим Афелай, Исак Куенка и Карлес Пуйол.

Прогноза: Малага - Барселона 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Малага:

25 юли Малага - Генчлербирлиги 0:1 (Приятелска среща)
27 юли Аугсбург - Малага 0:1 (Приятелска среща)
30 юли Алгецирас - Малага 0:4 (Приятелска среща)
10 август Астън Вила - Малага 3:2 (Приятелска среща)
18 август Валенсия - Малага 1:0 (Примера)

Барселона:

02 август Барселона - Сантош 8:0 (Приятелска среща)
07 август Тайланд - Барселона 1:7 (Приятелска среща)
10 август Малайзия XI - Барселона 1:3 (Приятелска среща)
18 август Барселона - Леванте 7:0 (Примера)
22 август Атлетико Мадрид - Барселона 1:1 (Суперкупа на Испания)

Досегашни срещи:

Малага - Барселона

72 срещи
9 победи за Малага
13 равенства
50 победи за Барселона
Голова Разлика: 174:53 за Барселона

Коефициенти от bet365:
Малага - 13.00
Равен - 6.00
Барселона - 1.22

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
165