Реал Мадрид ще си върне отново лидерската позиция


П. Пенков

Реал Мадрид ще си върне отново лидерската позиция

Севиля - Реал Мадрид
Стадион: "Рамон Санчес Писхуан", Севиля
Дата: 17.12.2011г.
Час: 23:00
Съдия: Клос Гомес


В последна среща от съботния ден от поредния кръг от испанската Примера дивисион, Севиля и Реал Мадрид се изправят един срещу друг в двубой на стадион "Рамон Санчес Писхуан". Домакините са пети във временното подреждане след 15 изминали кръга, като притежават актив от 24 точки, на 5 точки зад четвъртия Леванте. Именно от новака Севиля претърпя общо третата си загуба от началото на сезона, след като в началото на месеца съставът на     Марселиньо Гарсия Торал загуби с 1:0 гостуването си на "Сиудад де Валенсия". Добрата новина е, че червено-белите продължиха участието си в турнира за Купата на Краля, побеждавайки Сан Роке с 1:0.

Халфът на Севиля - Пероти, който получи контузия в мача срещу Хетафе, може би ще вземе участие срещу Реал Мадрид този уикенд. Марселиньо започна като титуляр в двубой от Купата на Краля, но може би мениджъра ще го остави на резервната скамейка. Мартин Касарес остава под въпрос.

Съперникът им Реал Мадрид е втори в подреждането, след като е с мач по-малко от Барселона, тъй като каталунците изтеглиха срещата си от този кръг, за да вземат участие на Световното клубно първенство в Япония. Ако белият балет постигна победа като гости на Севиля, то ще си върнат лидерската позиция, с разлика от три точки пред Барса. Преди седмица съставът на Жозе Моуриньо загуби прекия си двубоя с каталунци, като мадридчани претърпяха загуба с 3:1 като домакини на "Сантяго Бернабеу", като по-този начин позволиха на съперника си да се върна отново в борбата за трофея. След този мач Реал се реваншира, продълживайки участието си в турнира за Купата на Краля, надигравайки Понферадина с 2:0 като гост.

Кристиано Роналдо може да започне от резервната скамейка срещу Севиля, след като излезе и като титуляр в срещата срещу Понферадина. Съотборникът му в националния отбор на Португалия - Рикардо Карвальо няма да може да вземе участие със сигурност срещу червено-белите, тъй като все още изпитва болки в гърба, които не му позволяват да се включи в игра от септември месец.

Прогноза: Севиля - Реал Мадрид 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Севиля:


20 ноември Севиля - Атлетик Билбао 1:2 (Примера)
27 ноември Сарагоса - Севиля 0:1 (Примера)
05 декември Севиля - Хетафе 3:0 (Примера)
10 декември Леванте - Севиля 1:0 (Примера)
17 декември Сан Роке - Севиля 0:1 (Купа на Краля)

Реал Мадрид:


26 ноември Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (Примера)
03 декември Спортинг Хихон - Реал Мадрид 0:3 (Примера)
07 декември Аякс - Реал Мадрид 0:3 (Шампионска лига)
10 декември Реал Мадрид - Барселона 1:3 (Примера)
13 декември Понферадина - Реал Мадрид 0:2 (Купа на Краля)


Досегашни срещи:

Севиля - Реал Мадрид

141 срещи
41 победи за Севиля
27 равенства
73 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 296:194 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Севиля - 8.00
Равен - 4.50
Реал Мадрид - 1.40

Коефициенти от Offsidebet:
Севиля - 8.00
Равен - 4.33
Реал Мадрид - 1.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193