Барса напредва с Уилямс, Деко среща агента му


И. Ангелов

Барса напредва с Уилямс, Деко среща агента му

Спортният директор на Барселона Деко се срещна с агента на Нико Уилямс, тъй като представителят на каталунците се стреми да подпише с нападателя преди Арсенал и Челси. Според Jijantes Деко се е срещнал с представителя на Уилямс - Феликс Тайнта, в Сарагоса в сряда, докато са обсъждали условията на договора на нападателя на Испания и Атлетик Клуб.

Барса са свързвани с младото крило от доста време и сега се опитват да подпечатат трансфер преди гигантите от Висшата лига Челси и Арсенал. По-рано тази седмица The Athletic съобщи, че и "артилеристите", и "сините" продължават да искат крилото, което наскоро игра за Испания и изигра ключова роля в отбора си, който вдигна рекордната си четвърта титла от Европейското първенство.

С Уилямс и Ламин Ямал, които правят чудеса заедно за "Ла Роха" в международния футбол, феновете на Барселона ще се надяват, че дуото ще успее да възпроизведе тази магия в клубния футбол за своя отбор през предстоящата кампания 2024-25.

Отборът на Ханси Флик вече започна предсезонната подготовка и ще пътува до САЩ за приятелски мачове срещу клубове като Манчестър Сити и Реал Мадрид по-късно този месец.

  Сподели
29