Реал Мадрид увеличи интереса към Арнолд


И. Ангелов

Реал Мадрид увеличи интереса към Арнолд

Съобщава се, че интересът на Реал Мадрид към звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд е станал конкретен на фона на несигурността относно бъдещето му на "Анфийлд". Според журналиста от Bild Кристиан Фалк, интересът на "белия балет" към 25-годишния футболист ескалира и самият краен защитник е отворен за трансфер. Това се случва в момент, когато английският национал е в последната година от своя договор с Ливърпул.

Александър-Арнолд бързо се доближава до статута на легенда на Ливърпул, но този сезон може да е последният му, освен ако не подпише нов договор, като настоящите му условия изтичат през 2025 г. Продуктът на академията на "Червените" беше ключов играч през годините, но след като мениджърът Юрген Клоп се оттегли миналия сезон може би защитникът също иска промяна.

Александър-Арнолд, който помогна за извеждането на Англия на финала на Евро 2024 този месец, има 310 мача за Ливърпул, отбелязвайки 19 гола по пътя. Бранителят дебютира през кампанията 2016/17 и много фенове на "Червените" ще се надяват, че той ще увеличи броя на изявите си през този сезон.

След последното поражение на Англия от Испания в Евро, Александър-Арнолд ще замине на почивката си, преди да се върне за предсезонната кампания на Ливърпул през следващите седмици. Остава да видим дали той ще остане в клуба за началото на ерата на Арне Слот в Ливърпул.

  Сподели
41