Моуриньо: Ще се завърна!


Н. Гавазов

Моуриньо: Ще се завърна!

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо отново подчерта своята привързаност към английския футбол и обяви, че в бъдеще той ще се завърне на работа във Висшата лига. Според португалския специалист, Англия предоставя отлични възможности на човек да се занимава с футбол и е едно специално място за работа. Според спекулациите, португалският специалист често е свързван с мениджърския пост на Манчестър Юнайтед и обявяван за наследник на Сър Алекс.

"Имам недовършена работа в Англия, която ми липсва. Мисля си, че тя ме иска обратно, нали? На практика, там изкарах най-хубавото време в кариерата си. Това е едно специално място за работа", призна Моуриньо.

"Времето, което прекарах в Челси беше просто невероятно - като мениджър и като семеен човек, който се чувства добре в страната. Моето семейство и аз се наслаждавахме постоянно на времето в Лондон. Спечелихме толкова много приятели там, с които все още поддържаме връзка и се виждаме", допълва португалецът.

"Все още имам три години от договора си с Реал. Това е най-големият клуб в света, но също така това е най-трудният за ръководене клуб в света. Реал ме потърси за трети път и нямах право да им откажа за трети път, затова отидох в Мадрид", каза още Моуиньо.

"Хората в Италия, Испания и Португалия ме питат защо обичам Англия толкова много и аз не мога да го обясня. Не знам. Просто обичам Англия", завършва Специалния.

 

  Сподели
97