Реал Мадрид ще добави към мъките на Селта Виго


И. Ангелов

Реал Мадрид ще добави към мъките на Селта Виго

Реал Мадрид - Селта Виго
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 12.09.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид стартира новата кампания добре, като с две победи и равенство води класирането за момента. В последния кръг "белия балет" доминираше над Реал Бетис, но не създаде достатъчно положения. В крайна сметка завърналият се след над 100 дни отсъствие Дани Карвахал реши двубоя за трите точки.

Контрастно на своя домакин, Селта разочарова в началото на сезона и след 3 кръга може да се похвали само с 1 точка актив. В последния кръг тимът загуби с 1 гол разлика макар да направи два пъти повече удари от Атлетик Билбао. С имена като Иаго Аспас, Денис Суарес и Санти Мина се очаква тимът да е по-концетриран пред вратата, както беше в края на миналия сезон.

Откъм състави, при домакините Тони Кроос остава контузен и той сам обяви, че не знае кога ще може да се завърне. Менди и Себайос са аут в защитата, докато Модрич и Начо са под въпрос. В отсъствието на последния Алаба и Милитао като централна двойка бранители постигнаха първата суха мрежа за сезона, а сега Анчелоти ще може да разчита на Марсело и Карвахал отново след завръщането им. Винисиус вкара два гола в последните два мача и може да започне, но Еден Азар показа подобрение по време на националните срещи с Белгия. Гарет Бейл вкара хетрик за Уелс и това не може да не е позитивно за Мадрид.

При гостите под въпрос са Хосе Фонтан, Кевин Васкес и Мигел Баеса. На хартия Селта има достатъчно за да създаде проблеми на всеки съперник. За момента обаче тимът не успява да набере скорост. 

Прогноза: Реал Мадрид - Селта Виго 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Селта (Едуардо Куде)
 
Дитуро
   
Араухо
Мурийо
Майо
Тапиа
Галан
Мендес
Нолито
Суарес
Аспас
Мина
Винисиус
Бензема
Бейл
Касемиро
Иско
Валверде
Марсело
Карвахал
Алаба
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Селта 2:0

  Сподели
277