Златан остава!


Н. Гавазов

Златан остава!

12 дни преди закриването на трансферния прозорец, Златан Ибрахимович даде да се разбере, че няма никакво намерение да напуска Барселона, съобщава новината Sport. Това със сигурност означава, че шведския нападател остава в столицата на Каталуния и през следващия сезон  ще защитава цветовете на шампиона на Испания. Единственият клуб, който прояви някакъв интерес към Ибрахимович през лятото се оказа Манчестър Сити, но пък самият футболист отказа да продължи кариерата си в Англия, а още по-малко да не играе в Шампионската лига.

Осъзнавайки, че в крайна сметка играчът остава на „Ноу Камп", Гуардиола се срещна с него и проведе конфидициален разговор, от който стана ясно, че треньорът е обяснил, че никой няма гарантирано място в състава и всичко зависи от представянето на футболистите.

Както е известно, по-рано днес спортният директор на Милан Ариедо Брайда намекна пред Sky Italia, че Ибра може да премине в Милан.

Информацията веднага бе опровергана от Мино Райола, който е агент на шведа.

„Изобщо не сме разговаряли с други клубове. Моуриньо има интерес към него, Анчелоти също, има и клубове в Германия, които се интересуват. Ибра обаче остава в Барселона, тъй като той има четиригодишен договор с клуба си", обясни пред журналисти Райола.

 

  Сподели
98