Бариос се завръща в Бундеслигата?


А. Павлов

Бариос се завръща в Бундеслигата?

От това лято Лукас Бариос е в договорни отношения с Гуанджоу Евъргранде. От около два месеца Бариос вече е футболист на китайския клуб, но нападателят отново иска да смени клубната си принадлежност. "Засега не получавам за съжаление нужните игрови минути, от които имам нужда, и освен това с мен се свързаха много европейски клубове, които се интересуват от моите услуги", обясни парагвайският национал на официалната си Интернет страница.

И така какъв е проблемът на Бариос? През това лято той напусна Дортмунд, защото престана да бъде първи избор на "Сигнал Идуна Парк", заради което изгуби доверието към себе си и в парагвайския национален отбор. Сега в Китай стрелецът отново се появява в срещите на Гуанджоу като резерва.

"Моите агенти преговарят с тимове от Германия, Англия и Испания. Целта ми е да играя. Бъдещето ми ще се реши тази седмица", добави 27-годишният Лукас Бариос.

За национала на Парагвай е най-важно да се върне в Европа, а на въпрос за евентуалното си завръщане в Бундеслигата той отговори със следните думи: "В Германия се чувствам много добре и с радост ще се върна там."

  Сподели
124