Почетино: Неймар е разстроен, че няма да играе срещу Барса


Н. Гавазов

Почетино: Неймар е разстроен, че няма да играе срещу Барса

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино говори за контузията на нападателя Неймар преди сблъсъка с Барселона в 1/8-финалите на Шампионска лига.

"Не знам дали Неймар ще поиска да го пусна в Бразилия по време на възстановяването му. Всичко зависи от мнението на лекарите. Понякога се правят отстъпки на играчите, позволява им се да сменят обстановката, за да се върнат по-рано на линия. Винаги има надежда, че възстановяването ще бъде успешно.

Дано Неймар бъде на разположение във втория мач. Неговото отношение и мотивация са впечатляващи. Той особено се радваше на възможността да играе срещу Барселона и е много разстроен, че няма да може да излезе на терена. Съжалявам. Неймар е създаден за такива мачове, така че това е удар за него. Загубата на Неймар и Ди Мария е голям недостатък за нас, но трябва да се адаптираме към обстоятелствата. Аз съм оптимист и това е предизвикателство за отбора“, заяви Почетино за ESPN.

Първият мач на Барселона срещу ПСЖ ще се проведе в Испания на 16 февруари. Срещата за връщане ще се състои на 10 март във Франция.

  Сподели
268