Франция и Белгия ще са наравно разочароващи


И. Ангелов

Франция и Белгия ще са наравно разочароващи

Франция - Белгия 
Стадион: Меркур Шпил-Арена, Дюселдорф 
Дата: 01.07.2024 г. 
Час: 19:00 ч. 

Франция получи по-тежката страна на жребия след като в последния трети кръг от груповата фаза на Евро 2024 тимът отстъпи първото място в групата на Австрия. "Петлите" влязоха в състезанието като един от фаворитите, а до тук вкараха само 2 гола, и може да се каже, че представянето отговаря на класирането им до момента, тъй като нивото не е обичайното.

Както своя противник, Белгия също завърши на второ място в най-оспорваната група, в която всички отбори завършиха с по 4 точки. Тимът страда изключително от големите пропуски на Ромелу Лукаку, а трите му отменени гола можеха да го направят топ-реализатор в турнира до тук.

При французите пък проблем получи талисмана Килиан Мбапе. Той ще играе със защитна маска на лицето, която сякаш му пречи да покаже максимума. 

В лагера на "червените дяволи" под въпрос са поставени Аксел Витсел и Томас Мюние. Доди Лукебакио беше наказан и сега може да се върне в отбора и да замени Тросар от дясно.

Белгия има точно толкова вкарани голове колкото съперника си - 2, и точно толкова допуснати - 1. Представянето на отбора е също толкова разочароващо, ако не и повече от очакваното към Франция. Двата отбора изглеждат равнопоставени във формата си и страдат от еднотипни проблеми, което може да доведе до равенство.

Прогноза: Франция - Белгия 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Белгия (Доменико Тедеско)
 
Кастийлс
   
Фаес
Фертонген
Кастан
Теате
Тилеманс
Онана
Лукебакио
Брюйне
Доку
Лукаку
Мбапе
Рабио
Гризман
Дембеле
Чуамени
Канте
Хернандез
Коунде
Салиба
Упамекано
   
Майнан
 
Франция (Дидие Дешан)

Обоснована прогноза: Франция - Белгия 1:1

  Сподели
185