Германия ще премине Дания


И. Ангелов

Германия ще премине Дания

Германи - Дания 
Стадион: Сигнал Идуна Парк, Дортмунд 
Дата: 29.06.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Германия достигна до първото място в групата си, но го направи късно след изравнителен гол в 92-ата минута на Фюлкруг срещу Швейцария. Нападателят вече два пъти се появява като резерва и вкарва, като може би събира точки за да бъде титуляр занапред вместо Кай Хаверц. 

Дания се доказа като солиден отбор в задни позиции, но в последната третина сякаш нещо липсва. Това е един от петте отбора, стигнали до тук след вкарване на само 2 гола в трите кръга. 

Откъм състави, при домакините Джонатан Та получи наказание и вероятно Нико Шлотербек ще стартира до Антонио Рудигер в защитата. Предстои да видим дали Юлиян Нагелсман ще вземе решение за нападателя на Арсенал Кай Хаверц срещу когото се прокраднаха брожения от публиката и някои специалисти.

При гостите Мортен Хюмланд натрупа картони и ще бъде наказан. Вероятно Томас Делейни ще го замести в средата на терена и ще стартира до Емил Хьойберг.

За съжаление на датчаните тяхното приключение е вероятно да приключи срещу домакинът на турнира, като публиката със сигурност ще настоява за прогрес на германската машина.

Прогноза: Германия - Дания 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Дания (Каспер Хюмланд)
 
Шмайхел
   
Андерсен
Кристенсен
Фестергард
Ба
Делейни
Хьойберг
Кристиансен
Ериксен
Хьойлунд
Винд
Хаверц
Вирц
Гюндоган
Мусиала
Кроос
Андрих
Мителщад
Кимих
Шлотербек
Рудигер
   
Нойер
 
Германия (Юлиан Нагелсман)

Обоснована прогноза: Германия - Дания 2:0

  Сподели
221