Австрия може да изненада Нидерландия


И. Ангелов

Австрия може да изненада Нидерландия

Нидерландия - Австрия 
Стадион: Олимпиащадион, Берлин 
Дата: 25.06.2024 г. 
Час: 19:00 ч. 

Нидерландия се справи добре за да задържи Франция до 0:0 в една среща, в която може би Антоан Гризман можеше на пет пъти да вкара чисто срещу "лалетата", но пропускаше удар след удар в отсъствието и на Килиан Мбапе от състава на "петлите". Резултатът обаче за Нидерландия означава 4 точки от 2 мача и само избягване на загуба и тук е необходима за гарантиране на прогреса.

Австрия си даде шанс за прогрес с 3:1 над Полша в петък след загубата на старта от Франция с 1:0, в която също се представи доста впечатляващо. Ралф Рангник обаче трябва да даде всичко за победата, за да прескочи съперника.

Роналд Куман има напълно здрав състав след завръщането последно на Брайън Броби като резерва. Тук няма място за никакви рискове и ще видим най-доброто от състава на символичния домакин.

При Рангник с проблем под въпрос е поставен Тройнер, който ще бъде прегледан преди старта, но Кевин Дансо е на линия в защитата, а изглежда Марко Арнаутович ще води нападението със своя опит.

Статистиката е тежко срещу Австрия при 7 поредни победи на противника във всички състезания. В тях Нидерландия вкара и по най-малко 2 гола. В последните 3 поред Нидерландия водеще още на почивката. Сега обаче футболът на австрийците изглежда различен и по-добър.

Прогноза: Нидерландия - Австрия 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Австрия (Ралф Рангник)
 
Пентз
   
Дансо
Лиенарт
Пош
Мвене
Лаймер
Зайвалд
Вимер
Баумгартнер
Забицер
Арнаутович
Депай
Гакпо
Симонс
Фримпонг
Шоутен
Райндерс
Аке
Дъмфрис
Дайк
Врий
   
Фербрюген
 
Нидерландия (Роналд Куман)

Обоснована прогноза: Нидерландия - Австрия 1:1

  Сподели
135