Киеза: Смятаха ни за аутсайдери


Н. Гавазов

Киеза: Смятаха ни за аутсайдери

Италианският нападател Федерико Киеза говори за мача с Албания от 1-ия кръг на груповата фаза на Европейското първенство в Германия.


"Мисля, че този ранен гол ни разтърси, защото влязохме направо в атака и според мен заслужавахме да отбележим още няколко гола. В крайна сметка рискувахме малко, на това ниво всичко може да се случи. Това е мястото, където трябва да се подобрим, убивайки игрите, в които доминираме. Можехме да имаме повече вертикални подавания, но мениджърът иска да запази контрола над играта. Това е наистина добро начало, защото хората бяха склонни да ни третират като аутсайдери, но ние се справихме добре и сега ще играем срещу толкова велик отбор като Испания“, каза Киеза, цитиран от Sky Sport Italia.

Мачът се проведе на стадион "Сигнал Идуна Парк" в Дортмунд (Германия). Феликс Цвайер беше главен съдия на срещата. Мачът завърши с победа на италианския тим с резултат 2:1.

Испания и Хърватия също са в групата с Италия и Албания. Техният директен двубой се проведе вчера, 15 юни. Мачът завърши със съкрушителна победа за испанците с резултат 3:0. Националният отбор на Италия ще се срещне с Испания на 20 юни от 22:00 часа българско време.

  Сподели
71