Полша без Лева ще отстъпи на Нидерландия


И. Ангелов

Полша без Лева ще отстъпи на Нидерландия

Полша - Нидерландия 
Стадион: Фолкспаркщадион, Хамбург 
Дата: 16.06.2024 г. 
Час: 16:00 ч. 

Полша получи много лоши новини и те вероятно ще са от значение за класирането на тима в директните елиминации на Евро 2024, след като стана ясно, че Роберт Левандовски ще отсъства от атаката, получавайки травма само 6 дни преди началото на първенството. Тимът обаче няма загуба в 8 мача преди този, разправяйки се с Украйна и Турция в подготовката за турнира.

Нидерландия също има проблеми с двама от тримата титулярни свои полузащитници, като Купмайнерс и Френки де Йонг се оттеглиха от тима. В подготовката за европейското първенство тимът повдигна увереността с погроми над Канада и Исландия.

На мястото на двамата оттеглили се за символичния гост бяха повикани Иан Маатсен и Джошуа Зъркий. При Полша освен Левандовски с проблеми са Свидерски и Давидовиц, но те са под въпрос и могат да се появят след късен преглед. 

Защитата на Нидерландия изглежда изключително стабилно в момента, и дори липсата на имена в средата ще може да бъде преодоляна в този случай след като противникът ще страда в нападение поради своите си проблеми. Така се очаква Нидерландия да стартира добре Евро 2024.

Прогноза: Полша - Нидерландия 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Нидерландия (Роналд Куман)
 
Флекен
   
Гиртруда
Дайк
Аке
Дъмфрис
Райндерс
Феерман
Шоутен
Вен
Гакпо
Депай
Свидерски
Пьонтек
Залевски
Жиелински
Модер
Слиз
Франковски
Кивиор
Давидовиц
Беднарек
   
Шчесни
 
Полша (Михал Пробиерц)

Обоснована прогноза: Полша - Нидерландия 1:3

  Сподели
275