Чехия и Англия ще продължат с равен


И. Ангелов

Чехия и Англия ще продължат с равен

Чехия - Англия
Стадион: Уембли
Дата: 22.06.2021 г.
Час: 22:00 ч.
Съдия: А. Соареш Диаш (Португалия)

Преди финалната среща от груповата фаза на Евро 2020 Чехия и Англия имат по 4 точки и водят на Хърватия и Шотландия, които имат по 1 т. Така с равенство и двата отбора ще продължат гарантирано и при запазване на класирането - Чехия на първо и Англия на второ място.

Чехия направи отличен старт на европейското като се справи с Шотландия на старта и след това направи равенство с Хърватия. В допълнение, в квалификациите за Евро 2020 тимът дори победи Англия преди групите, поради което и може отново да търси добър резултат без притеснение.

Англия стартира добре с успех над Хърватия, но срещу Шотландия тимът разочарова със слаба игра в безголово равенство. Феновете започнаха брожения срещу Гарет Саутгейт, който заговори след мача, че тимът му не е на нивото на някои от останалите европейски грандове, а неговият капитан Хари Кейн се оправда с горещото време за показаната игра.

Откъм състави, при домакините вече имаме установена постройка, като под въпрос е само Лукаш Провод, който играе до Томас Соучек в средата. Очаква се той да бъде заменен от Алекс Крал или Томас Холес.

Гарет Саутгейт вероятно ще промени състава си след последната среща и под натиск от медиите. Дийн Хендерсън остава аут с контузия, а в нападение се очаква да видим включване на Джак Грилиш като титуляр. Възстановени след травми са Хари Магуайър и Джордан Хендерсън, а по крайните позиции на линия са Кайл Уокър, Бен Чилуел или Киеран Трипиър, които не играха в последния мач.

Англия няма загуба в 34 от последните 36 мача в европейски турнири. В последните 5 такива срещи тимът не допусна гол. 

Прогноза: Чехия - Англия 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Англия (Гарет Саутгейт)
 
Пикфорд
   
Стоунс
Магуайър
Уокър
Шоу
Райс
Хендерсън
Маунт
Грийлиш
Рашфорд
Кейн
Шик
Янкто
Дарида
Масопуст
Холес
Соучек
Борил
Куфал
Калас
Челюстка
   
Вацлик
 
Чехия (Ярослав Шилхави)

Обоснована прогноза: Чехия - Англия 1:1

  Сподели
191