Испания и Полша равни в Севиля (видео)


И. Ангелов

Испания и Полша равни в Севиля (видео)

Испания посрещна Полша на Естадио Олимпико де Севиля. Днес срещата от втория кръг на пета група на Евро 2020 завърши при 1:1, а испанците се отчетоха с редица големи пропуски пред вратата на Шчесни. След два кръга Швеция води с 4 точки групата, Словакия има 3, Испания е с 2 и Полша има 1 т.

Първото попадение днес падна в 25-ата минута когато Жерар Морено се освободи от човека си и прати ниска топка към Мората, и той вкара от близо за 1:0. Преди почивката Полша бе близо до гол в 43-ата минута, когато Йозвиак взе топката от Алба и намери Свидерски, който се справи с Торес и стреля опасно, но намери лявата греда преди Левандовски с мощен удар да стреля право в Симон.

В 54-ата минута обаче се стигна до 1:1 при центриране на Йозвиак на главата на Левандовски и нападателят завърши перфектно след като надигра Лапорте на втория етаж.

В 58-ата минута Испания получи шанс да бие дузпа, но Жерар Морено намери гредата, топката попадна на празна врата в Морено и той пропусна добавката. До края Испания владееше близо 80% от времето, организира редица опасности, но резултатът не се промени повече.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
185